Bruksvallarnas Rökeri och Nya Jonssons Konditori & Bageri

Hem / Nyheter / Bruksvallarnas Rökeri och Nya Jonssons Konditori & Bageri

Lokalt mathantverk och härliga smakupplevelser är en självklarhet på Game Fair. Här är två av årets utställare inom temat mat:

Bruksvallarnas Rökeri röker sina produkter enligt gamla traditioner, utan rökaromer eller liknande. De vedeldade ugnarna eldas med alved, flis och enris för att ge den bästa smaken. Produkterna, både fisk och kött, återfinns i den egna delikatessbutiken Fjälldelikatessen samt i butiker i framförallt Härjedalen, Jämtland och Dalarna. Flera av produkterna finns även på menyn hos Funäsfjällens många restauranger och kaféer. Självklart deltar de också på årets mässa.
Här är förresten en liten film om rökeriet!

Nya Jonssons Konditori & Bageri drivs av Andrea som startade upp verksamheten i Funäsdalen 2017. Men redan på 50-talet bedrev hennes gammelmorfar konditori och bageri i samma hus. Idag bakas det året runt och de har återförsäljare i hela Funäsfjällen. Kakor, tårtor, bröd, frukostar och luncher står på menyn.

Vi välkomnar Bruksvallarnas Rökeri och Nya Jonssons som utställare på årets Game Fair!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *