Puls lanserar elsnöskoter på Game Fair

Hem / Nyheter / Puls lanserar elsnöskoter på Game Fair

Den 1 augusti kom utställaren Puls ut med nyheten att de kommer att genomföra elsnöskoterturer i vintern, och lanseringen av detta sker på Bruksvallarna Game Fair 4-5 augusti! Puls tar därmed ett stort steg framåt mot en mer hållbar snöskoterturism.

”Som en av några få nordiska skotersafarioperatörer utvalda av BRP koncernen kommer Puls att utvärdera samt utveckla den banbrytande elsnöskotern Lynx Adventure Electric under de kommande två åren.
Den teknologiska utvecklingen har öppnat upp nya möjligheter för Puls att erbjuda sina kunder en unik och hållbar upplevelse. Elsnöskoterturerna kommer att erbjudas på två populära destinationer för vinteraktiviteter, Tänndalen i Funäsfjällen samt Åre. Genom att använda elektrisk kraft istället för fossila bränslen kan vi minska vår påverkan på miljön samtidigt som vi bibehåller samma professionella servicenivå och spännande upplevelser som Puls är känt för. (…)
Med den ökande efterfrågan på miljövänlig turism ser Puls en stor potential för elsnöskoterturer. Företaget är övertygat om att denna innovation kommer att vara ett dragplåster för både privatpersoner och företag som vill kombinera spänning och äventyr med ett hållbart resande.”

Läs hela pressmeddelandet här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *