Länsförsäkringar och Älgskadefonden

Hem / Nyheter / Länsförsäkringar och Älgskadefonden

Länsförsäkringar är en av utställarna på årets Game Fair. Förutom att de erbjuder bank- och försäkringstjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare, har Länsförsäkringar även ett starkt engagemang i vårt län. De sponsrar föreningar och verksamheter, engagerar sig i projekt som skapar trygghet och integration, stöttar företagande och lokalsamhällen på olika sätt, och delar ut utmärkelser och stipendier. Läs mer på lansforsakringar.se/jamtland 

   

Vi har även med Älgskadefondsföreningen på årets mässa, en ideell förening med ca 85 000 medlemmar. De jobbar för att minska viltolyckor genom att informera om hur man kan undvika viltolyckor och öka trafiksäkerheten. Dessutom ger de ekonomisk hjälp till de av föreningens medlemmar som kolliderar med vilt. Lär dig mer redan nu på algen.se

Vi välkomnar Länsförsäkringar och Älgskadefondsföreningen till Game Fair 2023!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *