Tord Wiksten Event kör elektroniskt skytte för ung som gammal

Hem / Nyheter / Tord Wiksten Event kör elektroniskt skytte för ung som gammal

ECOAIMS skytteutrustningar bygger på opto-elektronisk teknik. Det innebär att en kamera i geväret/pistolen fångar upp en ir-källa (målet i detta fall). Med mycket stor noggrannhet registreras skottet och skjutresultatet visas direkt antingen på en särskild display eller alternativt på en PC. Skjutningarna lagras i gevärets/pistolens moderkort vilket möjliggör att man i efterhand kan analysera skjutresultatet.

ECOAIMS är en säker och miljövänlig skyttesport då det sker helt elektroniskt så varken skador eller krut förekommer.

ECOAIMS opto-elektroniska utrustningar passar för alla åldrar och nivåer, från toppidrottare till amatörer.

ECOAIMS tillverkar också produkter som bygger på laser. Dessa är framtagna främst för Modern Femkamp och har med stor framgång använts i London-OS 2012 samt olika stora internationella tävlingssammanhang.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *