Storm Heliworks, med många helikoptrar i luften

Hem / Nyheter / Storm Heliworks, med många helikoptrar i luften

Företaget med rötterna i Funäsdalen som drog igång sin verksamhet år 2012. Dom kommer förutom att köra helikopterturer under mässan, även att ha en monter i vilken dom verkligen ser fram emot många trevliga möten med gamla och nya kontakter som kan tänkas behöva en helikoptertjänst framöver.  Storm bjuder ofta in kunder att deltaga på dom aktiviteter som mässan erbjuder, alltid lika uppskattat.

Kort fakta om vad Storm gör och vilken typ av helikoptrar dom har i sin hangar:
STORM Heliworks flyger idag med 6 helikoptrar, 3 olika storlekar. 2 st Robinson R44 som används tex. till inspektioner, rendrivning och taxiflygningar. 2 st EC120, 4 passagerare. Den här helikoptern sågar vi med, men även inspektioner och lättare lyftuppdrag. 2 st Airbus H125 (AS350 B3e). en jätte stark helikopter, 1400 kg klarar den hängande i kroken. Vi är en av få operatörer i mellan och södra Sverige med denna modell, vilket gör att vi blir flitigt anlitade när det ska lyftas tungt eller med hög precision.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *