Sjunde gången i ordningen för Bruksvallarna Game Fair

Hem / Nyheter / Sjunde gången i ordningen för Bruksvallarna Game Fair

En trollkarl i världsklass, giftermål, en av Sveriges mest kända vad gäller väder, whiskyprovning, lokalt öl, barnens Game Fair, mattorg, nytt hundområde, fisketävling och realistiskt skytte. Helgen 4-6 augusti väntas locka tusentals besökare till Bruksvallarna.

 Bruksvallarna Game Fair är fritidsmässan i Funäsfjällen dit årligen utställare, föreläsare och intresserade från hela landet samlas för fullspäckade dagar med jakt, fiske, mat, kurser, hantverk, terrängfordon och uppvisningar.

– Det blir ett fantastiskt Game Fair. Vi har ett starkt startfält bland utställarna och många aktiviteter för besökarna att ta del av, säger mässgeneralen Magnus Myhr.

På fredag den 4 augusti slår man upp portarna för årets mässa och mässprogrammet är fullspäckat. Skyttet väntas bli något utöver det vanliga med jaktprofilen Fredrik Myhr, hund har fått ett helt nytt område och mattorget alltid en given succé. Aldrig tidigare har heller så många föreläsningar funnits med i programmet för att berika mässdeltagarens dagar. Pär Holmgren, mest känd som meteorolog på SVT, idag naturskadespecialist hos Länsförsäkringar, är en av föreläsarna.

Bland uppvisningarna utmärker sig trollkarlen Jacob Schenström som har flertalet SM och NM-guld i Close-up magi på sin meritlista och en 5:e plats från VM. Jacob finns på plats under fredagen och bjuder på show, de yngre får en helt egen i barnens Game Fair.

På lördagskvällen blir det gästabud och dans till Kire Ljung och Pelle Ferm band, en given succé som återkommer år efter år. På fredagen underhåller Sam Rocket & his Blues Prisoners.

Dessutom whiskyprovning, lokalt öl, styckeskurs, drop-in-vigsel, 5-kamp, tunnbrödsbakning, radiodjur, lokalt mathantverk och massor av mer att se och uppleva under årets Bruksvallarna Game Fair.

Program Bruksvallarna Game Fair >>>

Utställarlista Bruksvallarna Game Fair >>>

Föreläsningar Bruksvallarna Game Fair >>>

Foto: Jocke Lagercrantz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *