Mat & Gästabud

Hem / Mat & Gästabud

För oss är maten viktig. Mattorget med mathantverk från närområdet kan vara det område som uppskattas mest hos våra mässbesökare, matlagning över öppen eld och provsmakning av lokalmat, luncherna som serveras i restaurangtältet har blivit vårt signum och Gästabudets biljetter säljs vanligtvis slut flera veckor innan vi slår upp portarna till Bruksvallarna Game Fair.

– Vi är otroligt duktiga på mat i Härjedalen och det kännetecknar mässan, säger Per-Åke Näsvall, en av arrangörerna bakom Bruksvallarna Game Fair och matambassadör i Härjedalen.

I stora serveringstältet erbjuder vi under mässdagarna maträtter från närproducerande bönder och Bruksvallarnas Rökeri. Här kan du bl.a. äta fjällburgare, fisktallrik, köttgryta eller vår delikatesstallrik. I tältet finns även fika under dagarna.

Fredagens Âtte på ( After fair)  övergår till grillbuffé på kvällen med underhållning av Kingen och härlig stämning. Grillbuffén behöver inte förbokas och den startar så snart allt är framdukat ca 18.00.

Lördagens Gästabud är enligt många helgens absoluta höjdpunkt. Först kör vi den sedvanliga Âtte på med Kire Ljung & Pelle Ferm band innan restaurangen stänger för att förbereda inför Gästabudet som börjar 19.00. Gästabudet blir snabbt fulltecknat och kännetecknas av att i gemenskap njuta av områdets delikatesser till fin underhållning. I år blir det garanterat show när Robert Wells med band entrar scenen under kvällen. Missa inte!
Vi räknar med fullt dansgolv till kvällens underhållare. Klädkod är vad du trivs bäst i. Ett hett tips är Nokiastövlar på fötterna, dansvänliga året om, oavsett årstid, väder och evenemang.

Välkomna till en helg med högt i tak och drag under galoscherna!