Mat & Gästabud

Hem / Mat & Gästabud

För oss är maten viktig. Mattorget med mathantverk från närområdet kan vara det område som uppskattas mest hos våra mässbesökare, matlagning över öppen eld och provsmakning av lokalmat, luncherna som serveras i restaurangtältet har blivit vårt signum och Gästabudets biljetter säljs vanligtvis slut flera veckor innan vi slår upp portarna till Bruksvallarna Game Fair.

– Vi är otroligt duktiga på mat i Härjedalen och det kännetecknar mässan, säger Per-Åke Näsvall, en av arrangörerna bakom Bruksvallarna Game Fair och matambassadör i Härjedalen.

I stora serveringstältet erbjuder vi under mässdagarna maträtter från närproducerande bönder och Bruksvallarnas Rökeri. Här kan du bl.a. äta fjällburgare, fisktallrik, köttgryta eller vår delikatesstallrik. I tältet finns även fika under dagarna.

Under fredagskvällen blir det dryckesprovningar, god mat, underhållning och härlig stämning.

Lördagens avrundning av mässan är enligt många helgens absoluta höjdpunkt. Gästabudet blir snabbt fulltecknat och kännetecknas av att i gemenskap njuta av områdets delikatesser till fin underhållning. I år kommer det att bli show på kvällen med en svensk världskänd artist. Missa inte!
Vi räknar med fullt dansgolv till kvällens underhållare.