Om mässan

Hem / För utställare / Om mässan

Välkommen som utställare till Bruksvallarna Game Fair den 3-4 augusti i Funäsfjällen.

Till sommaren 2018 arrangerar vi fritidsmässan för åttonde gången i ordningen. Vi månar om och vill skapa en småskalig mässa med fina hantverk inom alla sina genrer, kvalitet går före kvantitet, lokalt i första hand, småskaligt hellre än storskaligt. Bruksvallarna Game Fair vänder sig till hela familjen med intresse för fjällen, jakt och fiske, hundar, matupplevelser, hantverk, terrängfordon, utbildning och annat som hör friluftsliv till.

För att ytterligare öka arrangemangets attraktionskraft både mot utställare och besökare så jobbar vi ständigt med att utveckla och förbättra vårt koncept. Målet är att vi ska öka antalet besökare med bibehållen kvalitet på mässan. Vår ambition är att tillsammans med våra utställare, samarbetspartners, sponsorer, lokalt näringsliv, kommunen och hela Destination Funäsfjällen göra Bruksvallarna Game Fair till en attraktion och reseanledning för både små och stora.

Bruksvallarna är en del av destination Funäsfjällen och vid den här tidpunkten vistas många turister i området och dessa utgör presumtiva besökare. Närheten till Norge gör att mässan marknadsförs både i Sverige och Norge.

Vi startar mässan på fredagen kl.11.00 och kör kvällsöppet till 17.00. På kvällen fortsätter vi med grillbuffé och underhållning av Kingen. På lördagen slår vi upp portarna ordentligt till Bruksvallarna Game Fair redan 10.00 och mässdagen pågår till 17.00. Det fina Gästabudet, som snabbt blir fulltecknat, får avrunda den stora mässdagen samtidigt som Robert Wells med band intar scenen och höjer tempot i tältet. Söndagen blir ingen mässdag men andra aktiviteter kommer att ta plats istället.

Mässans öppettider:
Fredag: 11-17
Lördag: 10-17

Anmäl er till mässan:
nasvallcompany(at)bahnhof.se

Kontakta oss:
info@bruksvallarna.se

Per-Åke Näsvall tel. 070 6397221, nasvallcompany[at]bahnhof.se – Sälj
Michael Althin tel. 070-6645007 micke(at)bruksvallarna.se – Marknadsföring och Sälj

Adress:
Bruksvallarna Ramundberget Fjäll AB
Vallarvägen 132
840 97 Bruksvallarna

Mässan arrangeras av oss som bor här tillsammans med företag, föreningar och kommunen.
Bruksvallarna Ramundberget Fjäll AB samordnar och organiserar aktiviteterna.