Utställare på Bruksvallarna Game Fair

Hem / För besökare / Utställare på Bruksvallarna Game Fair

2018 års utställarlista

Motor & Fritid Funäsdalen
Skoter- och Fritidsbutiken mitt i Funäsdalen.  Återförsäljare av bl.a.:LYNX, ski-doo & Can-Am

Moderaterna i Härjedalen
Sverige ska präglas av företagsamhet, jämlikhet och social rörlighet där varje ny generation får en chans att forma sitt eget liv, inte bara följa i sina föräldrars fotspår. Vi vill förbättra integrationen, korta köerna i vården och ta krafttag mot kriminaliteten.

Bräcke Markiser
Bräcke Markiser fabrikstillverkar markiser för den Nordiska marknaden. Måttillverkar fönstermarkiser och terrassmarkiser helt enligt dina önskemål. Naturligtvis kan du få motor, fjärrstyrning och automatik på dina markiser. Allt är det bästa av det bästa – för din skull!

Länsförsäkringar Jämtland
Vi är ett lokalt företag som ägs av våra kunder. Vårt mål är inte att maximera vinsten utan att erbjuda våra kunder och delägare prisvärda produkter och hög servicegrad. Om det går bra går överskottet tillbaka till dig som kund och delägare, antingen i form av återbäring eller sänkta premier.

Storm Heliworks AB
Vi  är ett kompetensföretag baserat i Östersund. Vi levererar helhetslösningar med helikopter som plattform.

Destination Funäsfjällen AB
Destinationsbolaget i området som hjälper våra gäster att hitta rätt i fjällen.

Magasinet Kermik i Funäsdalen
Välkommen till Magasinetskeramik, kända keramiktomtar handtillverkade i Funäsdalen. Då jag skulpterar allt för hand finns det massor av möjligheter för personliga presenter med hobbyverksamheter och namn på luvan.

Stödföreningen Mö Finns
Föreningen ”Mö Finns” bildades 2014. Vi är en förening för cancerdrabbade och anhöriga i Härjedalen. Tyvärr drabbas fler och fler av den lömska sjukdomen.

Jörnträhus Sundsvall
Hus för alla ändamål – villa, sommarstuga, förråd, attefallshus, friggebodar, fritidshus, garage, stuga i fjällen, bastu – vi levererar hus i timmer & block.

Ann-Mari Bergström Funäsdalen

Flugbindare Ronnie Eriksson
Mitt intresse för flugbindning började tidigt.  Jag har hållit på i 49 år, som professionell i 30 år, och det är fortfarande lika roligt.

Bruksvallarnas Byalag
Gänget som ser till att vi under mässdagarna får äta kolbulle med lingonsylt.

Åsbergets Gårdsmejeri
Ost hos oss tillverkas helt för hand. Det blir inte mer ekologiskt än såhär

Ramundbergets Alpina AB
Välkommen till Ramundberget – en året runt pärla som tänker lite annorlunda. Bara Äkta Vara!

Berners Östersund
Berners är idag en av Sveriges större privata återförsäljare inom Scania och Volkswagen Group med verksamhet i Jämtlands och Västernorrlands län.

XL Bygg Fresks AB
Du hittar allt från bräder och spik till tegel och dörrar, färg i olika kulörer, tapeter och golv.

Bruksvallarnas Rökeri AB
Rökeri i västra Härjedalen som röker kött och fisk enligt gamla traditioner. Egna delikatessbutiker i Bruksvallarna och Tänndalen,

Härjedalens Kommun
Vi tror på framtiden och skapar tillväxt i kommunen.

Centerpartiet Härjedalen
Alla människors lika rätt och värde är grunden för Centerpartiets politik. Vi tror på varje människas rätt och förmåga att själv forma sin egen framtid.

Fyrfasen Energi AB
Elavtal ska vara enkla, ärliga och prisvärda – Fyrfasen Energi hjälper dig hitta rätt elavtal för dig.

Härjeåns Kraft AB
Härjeåns erbjuder elnät, bredband och elhandel.

Tenntråden Sveg
Tillverkar mycket fina tennarmband, stora som små, smala som breda.

Jönssons Potatis
Härligt god potatis från Pärra i Byvallen.

Fjällpumpen Sälen
Oavsett om du är i behov av värme till din stuga, ditt hus eller din företagslokal, så har vi värmepumpen för dig.  Vi installerar i Sälen, Vemdalen och Funäsdalen

Socialdemokraterna Härjedalen
 I över hundra år har Socialdemokraterna stått upp för frihet, jämlikhet, solidaritet och demokrati i Sverige och resten av världen.

Stellaburen
Tillverkar specialanpassade, skrammelfria burar för dig och din hunds säkerhet. De är utan vassa hörn och svetsade av licensierade svetsare.

Möbelmästarna Härjedalen
Vi kan ordna det mesta i inredningsväg, i vilka kvantiteter och kvaliteter som helst. Vi offererar och levererar helhetslösningar med hela inredningar och köks- städutrustning efter förfrågan.

Hällefors Hundklubb
En hundras för dig som söker en slitstark och närmast outtröttlig älghund med blodslinjer från bland annat ryska slädhundar. Ren jakthund. Ganska vanlig i vissa trakter. Hårdför i skogen, lojal och samarbetsvillig.

LRF Konsult AB
Vi hjälper små företag att förverkliga stora drömmar.

Jämtlandsflyg AB
Med över sextio års erfarenhet, mellersta Sveriges största helikopterflotta och med helikopter –
baser i Östersund, Åre och Funäsdalen står vi på Jämtlands Flyg beredda att lösa dina behov av helikoptertjänster.

Kockgården Dryck AB
Björnåsen är namnet på våra drycker som tillverkats enbart av bär från Härjedalen och enbart av naturliga ingredienser. Bär, vatten och socker – krångligare behöver det inte vara.

Vallgårdens Bär
Våra produkter får sin lyxiga smak från klimatet som råder här i fjällen. Det är sommarens långa ljusa nätter och höstens varma dagar och kyliga nätter som gör att bären blir extra söta och smakrika och det ger produkter som sticker ut smakmässigt och med hög färgrikedom. Det gör också att bären har en hög halt av vitaminer och antioxidanter.

Jakt & Fritid GPS

Vävstugan Bruksvallarna
Vävstugan design i Bruksvallarna. Inredning, design, hantverk och helt underbara våfflor samt lättare luncher.

Landsbygdspartiet
Landsbygdspartiets ideologi utgår från kärleken till landsbygden och ser som vår uppgift att bevaka landsbygdens intressen i förhållande till storstäder.

Destinasjon Röros 
Destinasjon Røros strekker seg fra Nord-Østerdalen i Hedmark til sør i Sør-Trøndelag og grenser også til Sverige og omfatter hele UNESCOs verdensarv Røros og Circumferensen.

Kristianssons Gård Bruksvallarna
Familjejordbruk med anor från 1600 talet i västra Härjedalen som idag bedriver köttdjursproduktion i fjällnära marker.

Gryttjesboden Linsell
Hemslöjdprodukter trä, textil, skinn, sten, tenn, silver, metall och ull.

Larsson i Tännäs AB
Grävarbeten i Funäsdalen, Härjedalen. Markentreprenad, marksten, maskinservice och svetsning. Anlita ett proffs, det lönar sig!

Särvsjö Fjällmejeri
Erika la ner Paris och flyttade hem till Härjedalen för att förverkliga sin dröm om ett eget mejeri. Kvinnan med charmen och styrkan som kan försätta berg. You Go Girl!

Ny Rovdjurspolitik  Jämtland /Härjedalen
Värna om era tamboskap

Långåfisket
Långåfisket erbjuder omväxlande fiske av mycket hög kvalitet med naturliga fiskbestånd av ädelfisk som öring, röding, harr och sik. Det är unikt att möta de ”fyra stora” inom ett och samma område, till och med på samma plats. Långåfisket ™ är varumärke för det naturnära och attraktiva sportfiske som Långå fiskevårdsområdes förening upplåter.

Smidheda Lakrits KB
Säljer lakrits i alla dess former och längder, ca 40 smaker, direkt från Sverige, Finland, Italien och Spanien.

Funäsdalens HHF
Ett mångsidigt litet företag i Funäsdalen.Efter säsongens variation så svänger företagets inriktningar med den. Återförsäljare av Merida cyklar samt service och verkstad med reparationer av alla märken och cyklar. Guidade turer på Mountainbike.

Rödins Trä AB
Rödins Trävaru AB arbetar med produktion, förädling och försäljning av trävaror på en nationell och internationell marknad.

Svenska Jägarförbundet 
Är en medlemsorganisation som är uppbyggd av jaktvårdskretsar och länsjaktvårdsföreningar.

Jägarnas Riksförbund Härjedalen 
Jägarnas Riksförbund är en ideell medlemsorganisation med ansluta avdelningar över hela landet och arbetar brett med de flesta frågor som berör jakt och viltvård.

Hudikhus 
Vill du bygga hus? Vi har ett stort sortiment av fritidshus, fjällstugor samt villor och gör det enkelt för dig som vill bygga ditt drömhus. Välkommen in!

Sverigedemokraterna Jämtland / Härjedalen
Sverigedemokraterna är hela Sveriges parti. Vi tror att samhället mår bäst av vi går framåt tillsammans.

Älgskadefondsföreningen
Vi hjälper dig med självrisk/reparation och hyrbil när du krockat med vilt.