Utställare på Bruksvallarna Game Fair

Hem / För besökare / Utställare på Bruksvallarna Game Fair

2018 års utställarlista

Motor & Fritid Funäsdalen
Skoter- och Fritidsbutiken mitt i Funäsdalen.  Återförsäljare av bl.a.:LYNX, ski-doo & Can-Am

Moderaterna i Härjedalen
Sverige ska präglas av företagsamhet, jämlikhet och social rörlighet där varje ny generation får en chans att forma sitt eget liv, inte bara följa i sina föräldrars fotspår. Vi vill förbättra integrationen, korta köerna i vården och ta krafttag mot kriminaliteten.

Bräcke Markiser
Bräcke Markiser fabrikstillverkar markiser för den Nordiska marknaden. Måttillverkar fönstermarkiser och terrassmarkiser helt enligt dina önskemål. Naturligtvis kan du få motor, fjärrstyrning och automatik på dina markiser. Allt är det bästa av det bästa – för din skull!

Länsförsäkringar Jämtland
Vi är ett lokalt företag som ägs av våra kunder. Vårt mål är inte att maximera vinsten utan att erbjuda våra kunder och delägare prisvärda produkter och hög servicegrad. Om det går bra går överskottet tillbaka till dig som kund och delägare, antingen i form av återbäring eller sänkta premier.

Storm Heliworks AB
Vi  är ett kompetensföretag baserat i Östersund. Vi levererar helhetslösningar med helikopter som plattform.

Destination Funäsfjällen AB
Destinationsbolaget i området som hjälper våra gäster att hitta rätt i fjällen.

Magasinet Kermik i Funäsdalen
Välkommen till Magasinetskeramik, kända keramiktomtar handtillverkade i Funäsdalen. Då jag skulpterar allt för hand finns det massor av möjligheter för personliga presenter med hobbyverksamheter och namn på luvan.

Stödföreningen Mö Finns
Föreningen ”Mö Finns” bildades 2014. Vi är en förening för cancerdrabbade och anhöriga i Härjedalen. Tyvärr drabbas fler och fler av den lömska sjukdomen.

Jörnträhus Sundsvall
Hus för alla ändamål – villa, sommarstuga, förråd, attefallshus, friggebodar, fritidshus, garage, stuga i fjällen, bastu – vi levererar hus i timmer & block.

Ann-Mari Bergström Funäsdalen

Flugbindare Ronnie Eriksson
Mitt intresse för flugbindning började tidigt.  Jag har hållit på i 49 år, som professionell i 30 år, och det är fortfarande lika roligt.

Bruksvallarnas Byalag
Gänget som ser till att vi under mässdagarna får äta kolbulle med lingonsylt.

Åsbergets Gårdsmejeri
Ost hos oss tillverkas helt för hand. Det blir inte mer ekologiskt än såhär

Ramundbergets Alpina AB
Välkommen till Ramundberget – en året runt pärla som tänker lite annorlunda. Bara Äkta Vara!

Berners Östersund
Berners är idag en av Sveriges större privata återförsäljare inom Scania och Volkswagen Group med verksamhet i Jämtlands och Västernorrlands län.

XL Bygg Fresks AB
Du hittar allt från bräder och spik till tegel och dörrar, färg i olika kulörer, tapeter och golv.

Bruksvallarnas Rökeri AB
Rökeri i västra Härjedalen som röker kött och fisk enligt gamla traditioner. Egna delikatessbutiker i Bruksvallarna och Tänndalen,

Härjedalens Kommun
Vi tror på framtiden och skapar tillväxt i kommunen.

Centerpartiet Härjedalen
Alla människors lika rätt och värde är grunden för Centerpartiets politik. Vi tror på varje människas rätt och förmåga att själv forma sin egen framtid.

Fyrfasen Energi AB
Elavtal ska vara enkla, ärliga och prisvärda – Fyrfasen Energi hjälper dig hitta rätt elavtal för dig.

Härjeåns Kraft AB
Härjeåns erbjuder elnät, bredband och elhandel.

Tenntråden Sveg
Tillverkar mycket fina tennarmband, stora som små, smala som breda.

Jönssons Potatis
Härligt god potatis från Pärra i Byvallen.

Fjällpumpen Sälen
Oavsett om du är i behov av värme till din stuga, ditt hus eller din företagslokal, så har vi värmepumpen för dig.  Vi installerar i Sälen, Vemdalen och Funäsdalen

Socialdemokraterna Härjedalen
 I över hundra år har Socialdemokraterna stått upp för frihet, jämlikhet, solidaritet och demokrati i Sverige och resten av världen.

Stellaburen
Tillverkar specialanpassade, skrammelfria burar för dig och din hunds säkerhet. De är utan vassa hörn och svetsade av licensierade svetsare.

Möbelmästarna Härjedalen
Vi kan ordna det mesta i inredningsväg, i vilka kvantiteter och kvaliteter som helst. Vi offererar och levererar helhetslösningar med hela inredningar och köks- städutrustning efter förfrågan.

Hällefors Hundklubb
En hundras för dig som söker en slitstark och närmast outtröttlig älghund med blodslinjer från bland annat ryska slädhundar. Ren jakthund. Ganska vanlig i vissa trakter. Hårdför i skogen, lojal och samarbetsvillig.

LRF Konsult AB
Vi hjälper små företag att förverkliga stora drömmar.

Jämtlandsflyg AB
Med över sextio års erfarenhet, mellersta Sveriges största helikopterflotta och med helikopter –
baser i Östersund, Åre och Funäsdalen står vi på Jämtlands Flyg beredda att lösa dina behov av helikoptertjänster.

Kockgården Dryck AB
Björnåsen är namnet på våra drycker som tillverkats enbart av bär från Härjedalen och enbart av naturliga ingredienser. Bär, vatten och socker – krångligare behöver det inte vara.

Vallgårdens Bär
Våra produkter får sin lyxiga smak från klimatet som råder här i fjällen. Det är sommarens långa ljusa nätter och höstens varma dagar och kyliga nätter som gör att bären blir extra söta och smakrika och det ger produkter som sticker ut smakmässigt och med hög färgrikedom. Det gör också att bären har en hög halt av vitaminer och antioxidanter.

Jakt & Fritid GPS

Vävstugan Bruksvallarna
Vävstugan design i Bruksvallarna. Inredning, design, hantverk och helt underbara våfflor samt lättare luncher.

Landsbygdspartiet
Landsbygdspartiets ideologi utgår från kärleken till landsbygden och ser som vår uppgift att bevaka landsbygdens intressen i förhållande till storstäder.

Destinasjon Röros 
Destinasjon Røros strekker seg fra Nord-Østerdalen i Hedmark til sør i Sør-Trøndelag og grenser også til Sverige og omfatter hele UNESCOs verdensarv Røros og Circumferensen.

Kristianssons Gård Bruksvallarna
Familjejordbruk med anor från 1600 talet i västra Härjedalen som idag bedriver köttdjursproduktion i fjällnära marker.

Gryttjesboden Linsell
Hemslöjdprodukter trä, textil, skinn, sten, tenn, silver, metall och ull.

Larsson i Tännäs AB
Grävarbeten i Funäsdalen, Härjedalen. Markentreprenad, marksten, maskinservice och svetsning. Anlita ett proffs, det lönar sig!

Särvsjö Fjällmejeri
Erika la ner Paris och flyttade hem till Härjedalen för att förverkliga sin dröm om ett eget mejeri. Kvinnan med charmen och styrkan som kan försätta berg. You Go Girl!

Ny Rovdjurspolitik  Jämtland /Härjedalen
Värna om era tamboskap

Långåfisket
Långåfisket erbjuder omväxlande fiske av mycket hög kvalitet med naturliga fiskbestånd av ädelfisk som öring, röding, harr och sik. Det är unikt att möta de ”fyra stora” inom ett och samma område, till och med på samma plats. Långåfisket ™ är varumärke för det naturnära och attraktiva sportfiske som Långå fiskevårdsområdes förening upplåter.

Smidheda Lakrits KB
Säljer lakrits i alla dess former och längder, ca 40 smaker, direkt från Sverige, Finland, Italien och Spanien.

Funäsdalens HHF
Ett mångsidigt litet företag i Funäsdalen.Efter säsongens variation så svänger företagets inriktningar med den. Återförsäljare av Merida cyklar samt service och verkstad med reparationer av alla märken och cyklar. Guidade turer på Mountainbike.

Rödins Trä AB
Rödins Trävaru AB arbetar med produktion, förädling och försäljning av trävaror på en nationell och internationell marknad.

Svenska Jägarförbundet 
Är en medlemsorganisation som är uppbyggd av jaktvårdskretsar och länsjaktvårdsföreningar. Kör kurser och utbildningar på söndagen under årets Game Fair. Vård i det vilda, Viltundersökare och åldersbestämning av älg.

Hudikhus 
Vill du bygga hus? Vi har ett stort sortiment av fritidshus, fjällstugor samt villor och gör det enkelt för dig som vill bygga ditt drömhus. Välkommen in!

Sverigedemokraterna Jämtland / Härjedalen
Sverigedemokraterna är hela Sveriges parti. Vi tror att samhället mår bäst av vi går framåt tillsammans.

Älgskadefondsföreningen
Vi hjälper dig med självrisk/reparation och hyrbil när du krockat med vilt.

Fjällpralinen
Nettans fjällpraliner är gjorda med kärlek och det slår igenom på dom olika smakerna samt dom vackra förpackningarna.
Lokalt chokladhantverk med en smakpalett gjord att dö för.

Exclusive Adventure
Unika upplevelser – Jakt, utbildning och äventyr.

Drakboda Consulting
Drakboda Consulting satsar på hög kvalitet,funktionalitet och personlig service inom outdoorprodukter, islandshästar & hästutrustning. Vår storsäljare är en smidig outdoor overall för året-runt-bruk från HGG. Kom förbi och titta och pröva, du blir inte besviken.

Bruksvallsliden Hotell & Stugby
Står för restaurangtältet inne på området. Ett hotell med anor från 1948 och där fjärde generationen Myhr nu står redo att utveckla verksamheten i många riktingar

Tänndalen
Lev. Andas. Tänndalen. I västra Härjedalen ligger den passionerade fjällanläggningen Tänndalen. I Tänndalen finns det cykelleder, restauranger, sportshop, aktiviteter, vandringsleder och storslagna fjällvyer. Fjällsommaren och hösten är något alldeles extra och dessa årstider vill vi uppleva tillsammans med dig!

Jillie Ren &  Vilt 
Är företaget som förädlar ren- och viltkött från Jämtland, Härjedalen och Dalarna. Med kunskap och känsla levereras kvalitetskött av finaste sort för både vardagsmat och festmåltid. Vi finns i Härjedalens västra del, det vi på sydsamiska kallar för Jíllie. Nyheter  och aktuellt hittar du på vår facebooksida.

Stall Gräfs
Stallet som skapar ett centrum för hästintresserade i Västra Härjedalen. Här bedrivs kurser med instruktörer från hela Sverige, ridskola för barn och ungdomar, inackorderingsmöjligheter för privata hästar.  En stark framtidstro på att utveckla hästnäringen i området skapar möjligheter för boende och företag att leva i bygden. Under Game Fair är det Gräfs som håller i ponnyridningen.

Kena Marketing
För en bättre fritid. Vi säljer lösningar för värme, vvs, kök och energi för ditt fritidsboende. Besök oss på Game Fair och prata smarta lösningar.

Härjegårdar Fastighets AB 
Härjegårdar Fastighets AB är ett fastighetsbolag som ägs till 100 % av Härjedalens Kommun.
Härjegårdar Fastighets AB äger och förvaltar hyresbostäder och diverse lokaler (ex äldreboenden och affärslokaler)  inom hela Härjedalens Kommun. Vidare ansvarar Härjegårdar för förvaltning och det löpande underhållet avseende merparten av Härjedalens kommuns fastigheter så som skolor, förskolor, bibliotek, idrottsanläggningar mm.

Agria Djurförsäkringar
Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring. Agria finns även i Norge, Danmark, Finland, Frankrike och Storbritannien.

Nya Jonssons Konditori & Bageri
I samma lokaler som hennes förfäder drev bageri i, har nu Andrea med personal ett utsökt bageri och café.  Här fokuseras på lokala och ekologiska bakverk i kombination med gamla husmorsrecept. Här bakas nässelbröd, här kan ni äta god frukost och beställa tårtor som skapas med mycket kärlek.

Interjakt Östersund
Interjakt är en kedja som har butiker både i Sverige och Norge. Vi har en gedigen kunskap om vapen och allt kring jakten.  De hade också en vilja att utöka utbudet av kvalitativa produkter för jägaren. Vi är själva jägare, vi kan jakt och vet vilka krav man ska ställa på bra utrustning för jakt och friluftsliv. Vår långa och gedigna erfarenhet använder vi till att sätta samman ett attraktivt sortiment. Självklart vill vi också ge våra kunder den kunskap och service de har rätt att förvänta sig av sin jaktfackhandel. I flera av våra butiker hittar du också ett bra fiskesortiment. Välkommen!

Kristdemokraterna
KD – för ett friare och varmare samhälle. Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman. Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter.

Stora Enso Skog AB
Stora Enso Skog är en av Sveriges största skogsentreprenörer och virkesköpare med verksamhet i Mellansverige. Vi har funnits här sedan 1200-talet och lever än idag av råvaror som kommer från skogen. Vi är en del av Stora Ensos globala virkesförsörjningsorganisation och förser, varje dag, året runt, Stora Ensos svenska sågverk, pappers- och massabruk med virke – den råvara som är grunden då papper, kartong och träprodukter tillverkas. Dessutom levererar vi biobränslen till Stora Ensos industrier och till externa kunder.

Salab i Sveg AB Polaris
Hos oss hittar du snöskotrar från Polaris, ATV från Polaris och CF Moto, båtar från Linder samt vitvaror, Radio & TV. Vi monterar paraboler från både Viasat och Canal Digital.

Polisen Sveg

Ivars Bil
Vi hjälper dig göra ditt livs bilaffär. Ivars Bil är ett välkänt företag som finns i Hoting, Sollefteå, Storuman och Östersund. Som kund kan du känna dig trygg med att vi gör allt för att du ska bli nöjd och trivas med oss – både före och efter ditt bilköp. Vi är auktoriserad återförsäljare av BMW, Citroën, Subaru och Nissan. Här erbjuder vi även tillbehör och service i egna verkstäder. Hos oss hittar du också ett av Norrlands största utbud av begagnade bilar.  Välkommen till Ivars Bil

Wageniusbygg AB
Vi på Wagenius Bygg AB bygger gedigna timrade hus i olika storlekar, från större villor och fritidshus till garage, friggebodar och bastubyggnader. Vi levererar främst timrade hus till Jämtland och Härjedalen, men har även levererat hus runt om i Sverige, samt till Norge och Tyskland. Produktion av våra hus sker dels i Hede i Härjedalen, samt i Lockne utanför Östersund.

Nâââvân Produktion
Säljer Special-Designade Fasad-Flaggor/Luvor/Pannband/T-Tröjor/Kepsar/Buffar/Nyckelband/Ewert Ljusbergs Samlade Verk/Flaggstångs-Flaggor/Vägg-Ur/Snökulor. Välkommen till min monter under Bruksvallarna Game Fair!

Sportladan Tännäs
Funäsfjällens modernaste sportbutik och inredningsbutik i Tännäs. Hyr din utrustning här och kolla in utbudet. Här finns mycket som är intressant för din vistelse i naturen. Sofia har kunskapen och hjälper dig fram till rätt beslut vad det gäller shopping.

Fjälltunnan
Badtunnor att njuta i. Exklusiva badtunnor i rejäla konstruktioner. Bastustugor i alla stilar som tillverkas efter önskemål.Fjälltunnans vision och strävan är att sprida upplevelsen av att både bada och basta varmt i produkter av hög kvalitet.

Canon Business Center Östersund
Canon Business Center hjälper dig som företagare att bli bättre på allt som har med dokument att göra. Vi har skapat en lära som vi kallar för dokumentismen. Den handlar om hur du jobbar smartare med dokument och information. Och den tar hänsyn till hur vi som människor beter oss. I praktiken kan det handla om allt från att hitta bättre rutiner för avtalshantering, till att få rätt mjukvaror att jobba så bra som möjligt ihop med en viss storformatskrivare. Vi vet att små förändringar kan innebära stora förbättringar.

Stugvärden
Företaget som tar hand om din stuga, städar, hjälper dig med tjänster som underlättar din vistelse i Funäsfjällen. Jobbar även med event & konferenser samt hushållsnära tjänster.

Allas Sko & Nyckelservice
Allas Sko & Nyckelservice startades 1974 och är ett skomakeri och ombesörjer nyckelservice. Numera har vi även tillverkning av nycklar, ryggsäckar, vantar, mössor.

Lantmännen Maskin
Lantmännen Maskin representerar de starkaste varumärkena på marknaden för lantbruksmaskiner. Här hittar du ett brett maskin- program för små och stora gårdar, skogsbruk och entreprenad.
Såväl leverantörer som produkter är noga utvalda för att ge dig lägsta totalkostnad.

Lilla Frankrike
Här säljer vi franska ostar och crépes med äkta fransk känsla och leverans.

Tord Wiksten Event & PR
Vi specialiserar oss på att skapa svårglömda aktiviteter för så väl små grupper som stora företag. Med en bas i Östersund, Sveriges skidskyttemecca, samt Örebro har vi möjligheter att genomföra aktivitet nästan var som helst och när som helst. Vi erbjuder även massor av aktiviteter med elektroniskt skytte. Med elektronisk utrusning kan vi erbjuda roliga skytteaktiviteter var som helst så länge eluttag finns. Några exempel där elektroniskt skytte kan användas är mässor (både inomhus och utomhus), konferenser, festivaler och andra evenemang.

Vox Humana
Folkets Röst – Vox Humana (VH) är ett politiskt parti registrerat för val till kommunfullmäktige i Härjedalens kommun.