Om mässan i Bruksvallarna

Hem / För besökare / Om mässan i Bruksvallarna

Välkommen till Bruksvallarna Game Fair den 3-4 augusti i Funäsfjällen.

Till sommaren arrangerar vi Bruksvallarna Game Fair för åttonde gången i ordningen. Vi månar om och vill skapa en småskalig mässa med fina hantverk inom alla sina genrer, kvalitet går före kvantitet, lokalt i första hand, småskaligt hellre än storskaligt. Bruksvallarna Game Fair vänder sig till hela familjen med intresse för fjällen, jakt och fiske, hundar, matupplevelser, hantverk, terrängfordon, utbildning och annat som hör friluftsliv till.

Massa roliga aktiviteter och sevärdheter fyller mässhelgen tillsammans med ett 100-tal utställare inom jakt, hund, fiske, skog och fritid.

Mässan inleds på fredagen kl.11.00 och har kvällsöppet till 17.00. Missa inte Âtte på i tältet med Kingen. Under fredagskvällen serveras det grillbuffé i restaurangtältet på mässområdet och även här kommer Kingen och kör en härlig show runt kl 21.oo. Det är ingen förbokning på grillbuffén utan det är bara att komma. Kvällsentré.

På lördagen slår vi upp portarna redan kl.10.00 och har en hel dag fylld med aktiviteter, föreläsningar och sevärdheter att se framemot till kl.17.00. Sedvanlig Âtte på i tältet med Kire Ljung & Pelle Ferm band. Robert Wells med band kommer och uppträder på dagen samt under Gästabudet på kvällen. Gästabudet förbokas och för er som inte hänger med på Gästabudet men vill se Robert Wells är det insläpp senare på kvällen.

Söndagen är vikt till kunskapens ådra. Här har ni möjlighet att gå kurser med till exempel Svenska Jägareförbundet : Viltundersökare, Vård i det vilda samt åldersbestämning av älg. Sista anmälningsdag 15 juli till Svenska jägareförbundet.

Mässans preliminära öppettider:
Fredag: 11-17
Lördag: 10-17

Priser 2018
Entré och mässpass:

Entré fredag 150kr
Entré lördag 240kr
Mässpass 2 dgr 290 kr
Barn 7-15år 70kr   fredag 70 kr/lördag 70kr / 2 dagar 100kr
Barn t.o.m 6år gratis i vuxet sällskap

Grillbuffé  Fredag 18.00  ingen förbokning
Gästabud Lördag  19.00  395 kr  förbokas
Kvällsentré  Fredag 100 kr,  lördag 200 kr

Välkommen som besökare på en makalöst fin fritidsmässa i fjällen!