Om mässan i Bruksvallarna

Hem / För besökare / Om mässan i Bruksvallarna

Välkommen till Bruksvallarna Game Fair den 3-5 augusti i Funäsfjällen.

Till sommaren arrangerar vi Bruksvallarna Game Fair för åttonde gången i ordningen. Vi månar om och vill skapa en småskalig mässa med fina hantverk inom alla sina genrer, kvalitet går före kvantitet, lokalt i första hand, småskaligt hellre än storskaligt. Bruksvallarna Game Fair vänder sig till hela familjen med intresse för fjällen, jakt och fiske, hundar, matupplevelser, hantverk, terrängfordon, utbildning och annat som hör friluftsliv till.

Massa roliga aktiviteter och sevärdheter fyller mässhelgen tillsammans med ett 100-tal utställare inom jakt, hund, fiske, skog och fritid.

Mässan inleds på fredagen kl.11.00 och har kvällsöppet till 17.00. Under fredagskvällen blir det dryckesprovningar, god mat och underhållning.

På lördagen slår vi upp portarna redan kl.10.00 och har en hel dag fylld med aktiviteter och sevärdheter att se framemot till kl.17.00. Ett lika fint Gästabud som alltid får avrunda den stora mässdagen. Söndagen blir ingen mässdag men andra aktiviteter kommer att ta plats.

Mässans preliminära öppettider:
Fredag: 11-17
Lördag: 10-17
Söndag: Utbildningsdag, mässan ej öppen

Priser 2017
Entré och mässpass:

Mässpass 1 dag 150kr
Mässpass 2 dagar 200kr
Barn 7-15år 70kr 1 dag/ 100kr 2 dagar
Barn t.o.m 6år gratis i vuxet sällskap

Välkommen som besökare på en makalöst fin fritidsmässa i fjällen!